Huwelijksfotografie

Wij doen het met liefde…

Love Motion

Spontane huwelijksfotografie

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen? Dan is het van belang om te kiezen voor iemand die volledig aansluit bij jullie stijl en wensen.

Love Motion is jullie huwelijksfotograaf wanneer jullie natuurlijke en spontane foto’s zonder geforceerde poses willen. Voor onze lens zijn jullie helemaal relaxt, zodat jullie ten volle genieten van de dag zelf én van de prachtige herinnering nadien.

Onze trouwfoto’s

Een selectie uit onze reportages

“Wat een aanrader… Jullie enthousiasme en passie voor jullie job is zo mooi om te zien! Daarnaast ook een fantastische fotoreeks + foto album. Super bedankt!”

“Getalenteerde fotograaf die qua belichting en compositie heel goed weet waar hij mee bezig is. Enorm tevreden van het resultaat en uitzonderlijke prijs-kwaliteit!”

 

“Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren op onze mooie dag. Julie gingen heel spontaan en professioneel te werk en leverden een prachtige fotoreeks en trouwfilm. Topteam!”

 

Onze beschikbaarheid?

  • Nog 4 opties beschikbaar in 2024
  • Nog 8 opties beschikbaar in 2025

Onze aanpak

Waarom Love Motion?

trouwfotografie kennismaking

Kennismaking

In dit vrijblijvende online gesprek bespreken we jullie wensen en leren we jullie graag als koppel kennen.

trouwfotografie trouwdag

Trouwdag

Op jullie mooie dag gaan we als trouwfotograaf discreet en spontaan te werk, zonder een moment te missen. We gaan telkens opzoek naar de best mogelijke shots.

trouwfotografie afwerking

Afwerking

Na de nodige kleurcorrecties leveren wij de foto’s via een persoonlijke online galerij. Of kies ervoor om je foto’s te bundelen in een trouwalbum.

Onze tarieven

Wat is inbegrepen?

– Spontane fotografie
– Alle foto’s in hoge resolutie
– Levering in 30 dagen
– Online galerij
– Inc. transport

 Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op

Contact