Hoe vind je de videograaf die bij jullie wensen past?

Jullie willen graag een videograaf voor jullie bruiloft. Goede keuze want het is zalig om te kunnen nagenieten van deze mooie dag. Maar hoe kies je nu best een videograaf die bij jullie wensen past? Als jullie met volgende zaken rekening houden zien jullie wellicht weer het bos door de bomen.

trouwfotograaf gezocht

1. Stijl & Kwaliteit

Er zijn heel veel filmmakers in België, allemaal met een heel uiteenlopende stijl en kwaliteit. Maar hou dit in het achterhoofd: film is gevoel. Welke stijl spreekt jullie het meest aan? Jullie kunnen dit nagaan door verschillende portfolio’s te vergelijken en volgende zaken te overlopen:

  • Houden de films mij van begin tot einde geboeid, ondanks dat ik
    het bruidspaar niet ken?
  • Zijn muziek, beeld en ritme goed op elkaar afgestemd?
  • Zijn de beelden vloeiend (niet schokkerig)?
  • Wordt er een drone bebruikt?
  • ..

Door hierbij stil te staan zal duidelijk worden welke stijl jullie het meest aanspreekt. Maar nu komt misschien wel een moeilijker punt: past de videograaf binnen het trouwbudget dat jullie voor ogen hebben?

videograaf gezocht

2. Prijskaartje

De prijzen om een trouwfilm te laten maken in Vlaanderen zijn heel verschillend. Om jullie toch een idee te geven: het gemiddelde in Vlaanderen ligt rond €1500. Maar voor eender welk budget dat jullie wensen uit te geven is er zeker een videograaf die jullie verder kan helpen en open staat over een samenwerking.

 

videograaf prijskaart

3. Drone opnames

Willen jullie de locatie van jullie trouw op een unieke manier in beeld brengen? Dan is het misschien wel interessant om opzoek te gaan naar een videograaf die over een drone beschikt. Hou er wel rekening mee dat hier vaak een extra kost wordt voor aangerekend. Bij Love Motion zit dit altijd inbegrepen in eender welk prijspakket. Ontdek meer over jullie trouwfilm.

4. Same Day Edit

De Same Day Edit is een korte montage (2-tal min) dat de videograaf reeds monteert tijdens het avondfeest. Deze video kan dan worden getoond aan de gasten tijdens de receptie en zorgt gegarandeerd voor enthousiasme. Hou er wel rekening mee dat niet alle videograven dit aanbieden of hiervoor een meerwaarde vragen. Bij ons is dit net zoals de drone-opnames inbegrepen in de prijs. Bekijk hier een voorbeeld:

5. Vrijblijvend gesprek

Het is misschien wel aangenaam om alvast een idee te hebben met wie jullie de volledige dag zal volgen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak ook centraal, jullie zijn dus meer dan welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Recente blogposts